Kamilla Børglum 36 år Faglært tjener. Uddannet fra Luneborg kro i Nordjylland. Igennem min tid i branchen har jeg arbejdet som selvstændig, alm. tjener, overtjener og restaurantchef og arbejdet ca 3 år som fuldtids bartender. På alle typer af restauranter og hoteller. Mine erfaringer rækker langt og jeg mener det er med til at jeg rummer alle typer af elever. Har undervist på Hotel og Restaurantskolen i 5 år. Jeg startede på GF, hvor jeg underviste kokke i tjener relaterede fag. Senere blev det tjener GF, både EUX og alm. Og nu er jeg på hovedforløbet 1. og 2. skoleperiode. Erfaringerne fra mine 5 første år, som underviser er, at der ikke er én måde at undervise på. Der er helt klart metoder der virker bedre end andre, men grundlæggende er undervisning en løbende arbejdsproces, hvor man skal tage elevtyper (GF/HF), baggrund, niveau og differencering, med i sine overvejelser. Mine udfordringer er klart, at differencer min undervisning, så min undervisning er lærerig og udfordren
SEJ DigiTek: Digital dannelse : HVAD At kunne navigere (begå sig) i stormen af informationer, sites og informationsbombardementet. At forstå vigtigheden af, hvad der... Det vil jeg gerne læse... :)
Kommentarer
Send en kommentar